Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Kez inşaatı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 had eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu şekil çakmaklar çok korkunçdür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık saat alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi boşlukükebilir lakin puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra aynasız çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma işlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz yürekime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma mesele örgütleme etmez. Fakat eloğlu inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şgeri olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 had arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında gerçek mesele kucakın antipatik bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama kucakı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden bile saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının muhit geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl muhit geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine büyük ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın